Doe mee

We repeteren één keer per maand in Kortrijk op zaterdagnamiddag van 13u30 tot 18u. Kom gerust eens langs om het uit te proberen op 1 juni. Nog steeds enthousiast? Dan regelen we een auditie om je zowel solo als in harmonie te horen zingen. Voor je solo lied kies je gewoon een lied waar je je comfortabel bij voelt en wat goed bij je stem past. Om te beoordelen of je ook in harmonie kan zingen, bezorgen we je een track met de sopraan-, alt-, tenor- of basstem van een lied uit ons repertoire, zodat je jouw stem kunt instuderen. Op de auditie zing je dit samen met de drie andere stemmen en zo ken je meteen al het eerste lied als ons verhaal samen verder gaat 😉 Flanders Gospel Choir is niet zomaar een gewoon koor. We zingen niet alleen graag, maar we zingen over the Gospel, dus daarover gaan we ook met elkaar in gesprek. Waarom wil jij met ons over Jezus zingen?

Nodig ons uit

Een avondvullend programma? Een openluchtvoorstelling op een avondmarkt? Een benefietoptreden? Afhankelijk van jouw activiteit passen wij ons aan. Alles is bespreekbaar op voorwaarde dat we minstens een uur kunnen zingen. Het moet een beetje de moeite zijn om alle geluidsversterking klaar te zetten en het podium op te bouwen.

Wij zorgen voor een enthousiast koor en een volledig uitgeruste technische crew. We bezorgen je affiches en flyers zodat je daar als organisator geen werk meer moet in steken.

Wat je als organisator dan wel nog doen? Een locatie zoeken waar het optreden kan doorgaan, de nodige promotie voeren en een eenvoudige broodmaaltijd voor het koor verzorgen. Wil je een gratis of een betalend optreden? Dat is helemaal jouw keuze.

Contacteer ons voor meer informatie

Interesse-NL